Arbo en Veilgheid cursussen en trainingen

Corona maatregelen Arbo en Veiligheid cursussen en trainingen

Uiteraard hebben wij voor alle rijbewijzen maatregelen genomen zoals voorgeschreven door de intanties, klik hier voor alle informatie

Van Buuren heeft een gevarieerd aanbod van opleidingen, trainingen en cursussen als het gaat om Arboveiligheid. Je kunt kiezen voor een 1-daagse training, een korte cursus of meerdaagse opleiding. De cursussen en trainingen zijn meestal bedoeld voor het opfrissen van bestaande kennis, terwijl de meerdaagse opleidingen zich voornamelijk richten op het creëren van nieuwe kennis. Welke opleiding op het gebied van Arbo en veiligheid je ook zoekt, Van Buuren zoekt samen met je naar de juiste opleiding.

Gecertificeerd veiligheidsopleider

Van Buuren opleidingen is de grootste opleider voor EHBO en BHV in Midden Nederland. 

Van Buuren verzorgt als gecertificeerd veiligheidsopleider  wekelijks cursussen EHBO en BHV voor  het basis- en herhalingscertificaten. Beroepschauffeur hebben als extra voordeel dat EHBO en  VCA opleidingen  meegetelt kunnen worden voor de verplichte nascholing (Code95).

BHV verplicht voor bedrijven, werkgevers zijn volgens de Arbo-wet verantwoordelijk voor goede en veilige  arbeidsomstandigheden. Het Besluit Bedrijfshulpverlening (BHV) verplicht de werkgever onder andere om de bedrijfshulpverlening te organiseren. Dit betekent meestal dat er één of meerere personen moeten worden aangewezen als bedrijfshulpverlener.

EHBO diploma

Van Buuren verzorgt hoogwaardige EHBO opleidingen en reanimatiecursussen. Een opleiding die eigenlijk iedereen zou moeten doen! Kies uit onze uitgebreide EHBO curusus, EHBO herhaling. Ook voor beroepschauffeur heeft van Buuren een  EHBO opleiding die ook voor Code95 punten meetelt.

BHV certificaat

Elk bedrijf is verplicht één of meer bedrijfshulpverleners op te leiden. Iemand mag zich  een bedrijfshulpverlener noemen wanneer deze met goed gevolg een BHV cursus heeft afgerond.

Een bedrijfshulpverlener (BHV-er) is verantwoordelijk voor het bestrijden van een beginnende brand, het verlenen van Eerste Hulp en het begeleiden van een ontruiming. Sinds 1994 eist de Arbo-wet dat elke werkgever de veiligheid van klanten en medewerkers kan garanderen door het aanstellen van BHV-er(s). Heeft u personeel in dienst? Dan bent u wettelijk verplicht tenminste één persoon aan te wijzen als bedrijfshulpverlener en moet er altijd een BHV‘er binnen uw bedrijf aanwezig te zijn.

Van Buuren verzorgt verschillende BHV trainingen voor zowel werkgevers als werknemers. Landelijk verzorgen wij BHV opleidingen & trainingen die gegeven worden door ervaren docenten. Word bedrijfshulpverlener tijdens een praktische dag, ook bij u in de buurt! 

Door het volgen van deze trainingen voldoet u aan de hoofdtaken zoals benoemd in de Arbo-wet en ontvangt u een officieel erkend certificaat.

Inschrijven of contact:

Wil je jezelf/medewerkers inschrijven of meer informatie? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Liever meteen inplannen? Kijk hier voor ons gehele aanbod en boek gelijk de datum die jou uitkomt.

*
*
*
*
*
*

Welke letter mist in ons logo?

Arbo en Veiligheid

  • NIBHV erkend
  • Op locatie mogelijk
  • Vaste lage prijs
  • BHV - VCA - ADR
  • Docenten uit de praktijk

Kunnen wij je ergens mee helpen?

bel 088 – 700 1440
  nascholing@vanbuuren.nl

Klantwaardering

9,1
op basis van 3108 reviews
97% van de klanten beveelt ons aan